TJENESTER

Bad og våtrom


Arkitekt


Badet er det rommet som har de hardeste påkjenningene i en bolig, derfor er det veldig viktig at dette våtrommet er bygd opp på en teknisk forsvarlig måte, og tilfredsstiller dagens strenge forskrifter. Det spesielle med våtrom er at mange faggrupper er involvert her, og koordineringen er svært viktig med hensyn til kvalitet, løsninger og fremdrift. ESBYGG har fagarbeidere innenfor alle fag med unntak av elektriker og rørlegger. Men også her har vi faste samarbeidspartnere som vi koordinerer. I forbindelse med dette betyr at ESBYGG er den eneste aktøren du trenger å forholde deg til. Prosjekter knyttet til rehabilitering og ny bruk av eldre bygningsmasse utgjør en viktig og prioritert del av oppdragene til ESBYGG arkitekter. De tekniske og funksjonelle utfordringene i slike oppdrag ligger ofte i grensesnittet mellom arkitekt- og ingeniørfaget og krever også ofte avklaringer knyttet til planforhold. Ombygging og rehabilitering krever tung praktisk erfaring med forståelse og innsikt i tidligere tiders byggemetoder og løsninger. Kvalitetsplaner og sjekklister kan aldri erstatte erfaring og det trenede øye med hensyn til å stille de riktige spørsmålene og å sette rett fokus

Kjeller/Loft


Totalrehabilitering


Drømmer du om mer plass i huset? Har du en kjeller eller et loft som du ønsker å pusse opp eller gjøre om til et boligvennlig rom? Kjeller og loftsareal som ikke er utnyttet har ofte stort potensial og kan bygges om til verdifulle deler av boligen. Vi i ESBYGG har erfaring med omgjøring og renovering av bade råloft og kjeller. Vi utfører alt fra små oppdrag til større prosjekter. ESBYGG har lang erfaring med å totalrenovering av forkjelige typer bolig. Vi kan hjelpe tidlig i prosessen med valg av løsninger og hjelp til prosjektering, design og analys. Vår kompetanse gjør til en trygg og langsiktig partner for ditt prosjekt med sikre krav til kvalitet. Gjennom våre dyktige sammarbeidspartnere leverer vi et ferdig produkt, du som kunde trenger ikke bekymre deg om planlegging og gjennomførelse. Det tar vi ansvaret for. Siden vi også har et tett sammarbeid med våre leverandører er du sikret den beste løsningen som vil vare i mange år.

Tilbygg/påbygg


Problemstillingen er ofte: "Familien har vokst ut av boligen, skal vi flytte eller bygge på huset?" Familien trives og har knyttet bånd til nærmiljøet. Et godt alternativ er da å bygge på boligen (påbygg.) Boligen kan tilpasses familiens behov med et tilbygg. Utvidelse av boligens areal kan gjøres på mange måter. Dette er avhengig av boligens opprinnelige utforming, og myndighetenes regulering av byggemuligheter der du bor. Vi kan hjelpe deg fra planlegging og utredning av muligheter, til gjennomføringen av tilbygget. ESBYGG har erfarne partnere innen de viktigste fagområdene for å oppnå, den beste mulig resultatet.